3-COURSE MENU
Dinner party - Gastronomic
Anaïs Marchettini
Un menu 3 services au choix(Not translated)
(min 6 persons)
Reviews (78)
98 %
4-COURSE MENU
Un menu 4 services au choix(Not translated)
SEASONAL MENU - 3 SERVICES
Gault & Millau 14.0
Pierre Ciampi
Un menu du marché (3 services et amuse-bouche) !(Not translated)
(min 12 persons)
Reviews (13)
100 %
SEASONAL MENU - 5 SERVICES
Un menu du marché (5 services et amuse-bouche) !(Not translated)
(min 10 persons)
TOP CHEF 3 COURSES
Kevin Roquet
La gastronomie Top Chef en 3 services(Not translated)
(min 8 persons)
Reviews (129)
99 %
TOP CHEF 4 COURSES
La gastronomie Top Chef en 4 services(Not translated)
TOP CHEF WALKING DINNER
Show cooking - Gastronomic
7 dégustations en live cooking par Kevin Roquet(Not translated)
TOP CHEF 5 COURSES
La gastronomie Top Chef en 5 services(Not translated)
DISCOVERY BY TEAM EAU-VIVE
Michelin Gault & Millau 17.0
Pierre Résimont
6 courses surprise menu by L’Eau-Vive (2 stars) - Created by Pierre Résimont and executed by his sous-chef.
(min 16 persons)
Reviews (3)
DISCOVERY
6 courses surprise menu by Pierre Résimont, chef of L’Eau-Vive (2 stars) to thrill your taste buds!
(min 20 persons)
MENU 3 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Gault & Millau 14.5
Alessandro Ciriello
Menu à 3 services avec mise en bouche et mignardises(Not translated)
(min 14 persons)
Reviews (2)
MENU 4 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Menu à 4 services avec mise en bouche et mignardises(Not translated)
+32 2 319 66 50
A question? Contact your butler
or