LOBSTER MENU
Dinner party - French cooking
Oh-Chef On Demand
Lobster menu in 6 courses and appetizers
(min 4 persons)
BISTRONOMIQUE EN 9 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Frédéric Barthels
Menu bistronomique en 9 services pour vous faire découvrir mon univers gastronomique(Not translated)
(min 10 persons)
Reviews (141)
96 %
GASTRONOMIQUE 7 SERVICES ET SES VINS(NOT TRANSLATED)
Menu gastronomique en 5 services avec amuse-bouche et sorbet (vins, service et vaisselles inclus)(Not translated)
(min 8 persons)
MENU 5 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Gault & Millau 14.0
Jeremy Vandernoot
Cuisine et producteur de proximité, avec mise en bouche et 5 services.(Not translated)
Reviews (58)
99 %
MENU 6 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Cuisine et producteur de proximité, avec mise en bouche et 6 services.(Not translated)
BINDING SEASONS
Jonathan Minne
Season-based menu including 3 courses
Reviews (5)
95 %
TOP CHEF 5 COURSES
Dinner party - Gastronomic
Kevin Roquet
La gastronomie Top Chef en 5 services(Not translated)
(min 6 persons)
Reviews (129)
DISCOVERY BY TEAM EAU-VIVE
Michelin Gault & Millau 17.0
Pierre Résimont
6 courses surprise menu by L’Eau-Vive (2 stars) - Created by Pierre Résimont and executed by his sous-chef.
(min 16 persons)
Reviews (3)
98 %
DISCOVERY
6 courses surprise menu by Pierre Résimont, chef of L’Eau-Vive (2 stars) to thrill your taste buds!
(min 20 persons)
MENU 4 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Gault & Millau 14.5
Alessandro Ciriello
Menu à 4 services avec mise en bouche et mignardises(Not translated)
(min 12 persons)
Reviews (2)
100 %
Menu à 5 services avec mise en bouche et mignardises(Not translated)
+32 2 319 66 50
A question? Contact your butler
or