MENU 5 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Dinner party - French cooking
Elisabeth Crahay
Menu gastronomie française en 5 services(Not translated)
(min 8 persons)
CARTE DE PRINTEMPS ET FROMAGES
Christophe Brun Desvernes
Menus 4 services et fromages
(min 10 persons)
FOODLIKE MENU
Dinner party - European
Olivier Vandebroek
3 courses menu with appetizers
(min 6 persons)
LA TERRE ITALIENNE(NOT TRANSLATED)
Dinner party - Italian
Vincenzo Grimaldi
menù 3 service avec mise en bouche(Not translated)
(min 4 persons)
DISCOVERY
Dinner party - Gastronomic
Michelin Gault & Millau 17.0
Pierre Résimont
6 courses surprise menu by Pierre Résimont, chef of L’Eau-Vive (2 stars) to thrill your taste buds!
(min 20 persons)
Reviews (3)
98 %
LA MER ITALIENNE(NOT TRANSLATED)
menù 4 services,(Not translated)
MENU D'ÉTÉ(NOT TRANSLATED)
Martin Olivier
Menu de saison en 3 Services, amuses bouches et mignardises à partir de 4 couverts.(Not translated)
MENU 3 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Gault & Millau 14.5
Alessandro Ciriello
Menu à 3 services avec mise en bouche et mignardises(Not translated)
(min 14 persons)
Reviews (2)
100 %
MENU GRANDE TABLE
Angelo Galasso
6 courses with wine - Impress your guests with Italian flavors coming out of the ordinary.
MENU SIMPLE À TABLE
Italian menu 4 courses - Discover the flavors of Italy from carefully selected fresh produce
MENU 4 SERVICES(NOT TRANSLATED)
Menu à 4 services avec mise en bouche et mignardises(Not translated)
(min 12 persons)
Menu à 5 services avec mise en bouche et mignardises(Not translated)
+32 2 319 66 50
A question? Contact your butler
or