DE VIER SEIZOENEN(NOT TRANSLATED)
Dinner party - European
Dominique De Clercq
Één menu met seizoens producten(Not translated)
(min 6 persons)
Reviews (1)
100 %
WANDERING THROUGH FLAVOURS
Cooking Lesson - World flavours
Kaoutar Bernoussi
With this menu, I suggest to wander together through different lands and flavors
ATELIER VIETNAM II
Cooking Lesson - Vietnamese
Didier Nguyen
Atelier Vietnam II pendant lequel vous réaliserez un menu (une entrée et un plat) typiquement Vietnamien(Not translated)
Reviews (2)
ATELIER JAPAN
Cooking Lesson - Japanese
Atelier Japan pendant lequel vous réaliserez : - des sushis - des tempura de scampis et asperges(Not translated)
ATELIER SUSHIS
Le menu du cours de cuisine japonaise : au choix... - Sushis (Saumon,avocat,...) - Tempuras (Scampis/ Asperges)(Not translated)
ATELIER VIETNAM III
Atelier Vietnam III pendant lequel vous réaliserez un menu (une entrée et un plat) typiquement Vietnamien(Not translated)
TO ENJOY(NOT TRANSLATED)
Dinner party - Healthy cooking
Menu to enjoy, het woord zegt het zelf al, om te genieten,(Not translated)
UIT HET ZEETJE(NOT TRANSLATED)
Vier gangen menu met amuzes vooraf, vers uit het zeetje!(Not translated)
ATELIER VIETNAM
Atelier Vietnam pendant lequel vous réaliserez un menu (apéritif, entrée, palt,dessert,thé) typiquement Vietnamien(Not translated)
THE DISCOVERY
Dinner party - Vegetarian
Charlotte Champagne
The surprise is inside ..
(min 8 persons)
Reviews (12)
97 %
DINNER WITH VEGETARIAN OPTION
Travel with tasty vegetarian cuisine
LE BRUT
A blend of flavors, combining freshness and gourmandise, always in delicacy.
+32 2 319 66 50
A question? Contact your butler
or