DE VIER SEIZOENEN(NOT TRANSLATED)
Dinner party - European
Dominique De Clercq
Één menu met seizoens producten(Not translated)
(min 6 persons)
Reviews (1)
100 %
ATELIER JAPAN
Cooking Lesson - Japanese
Didier Nguyen
Atelier Japan pendant lequel vous réaliserez : - des sushis - des tempura de scampis et asperges(Not translated)
Reviews (2)
ATELIER SUSHIS
Le menu du cours de cuisine japonaise : au choix... - Sushis (Saumon,avocat,...) - Tempuras (Scampis/ Asperges)(Not translated)
ATELIER VIETNAM III
Cooking Lesson - Vietnamese
Atelier Vietnam III pendant lequel vous réaliserez un menu (une entrée et un plat) typiquement Vietnamien(Not translated)
ATELIER VIETNAM II
Atelier Vietnam II pendant lequel vous réaliserez un menu (une entrée et un plat) typiquement Vietnamien(Not translated)
THE DISCOVERY
Dinner party - Vegetarian
Charlotte Champagne
The surprise is inside ..
(min 8 persons)
Reviews (12)
97 %
DINNER WITH VEGETARIAN OPTION
Travel with tasty vegetarian cuisine
LE BRUT
A blend of flavors, combining freshness and gourmandise, always in delicacy.
SALTY... & SUGARED
Sweet and salty in the same dish ... Surprises expected!
AUTUMN-WINTER PLEASURES
Autumn or Winter Delicacies I propose you a gourmet pleasure but subtle to make you travel in full winter.
+32 2 319 66 50
A question? Contact your butler
or