(Cooking Lesson - Vietnamese)
Atelier Vietnam II pendant lequel vous réaliserez un menu (une entrée et un plat) typiquement Vietnamien
Unfortunately, the agenda for this chef is too uncertain to allow a reservation. This does not mean that the chef does not have availability but simply that you have to contact us to check it first.
Region(s) (travel included)
Brussels, Hainault, Namur, Walloon Brabant
Language(s)
English, French
Availabilities
Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Noon | |||||||
Evening |
Chef Statistics
100 %
Didier et Nathalie nous mettent directement à l'aise. Malgré une très petite cuisine, ils nous rassurent directement en nous disant qu'ils s'adaptent à tout. Nathalie dresse la table pendant que Didier s'affaire en cuisine. Nous commençons notre cours par la surprise de la cheffe... (je n'en dirai pas plus, testez pour découvrir). Nous avons choisi le menu Rouleau de Printemps végétariens et poulet caramel gingembre. Nous faisons l'entrée tous ensemble suivant les conseils de Nathalie, Didier supervise le tout et vient donner un coup de main à l'un ou l'autre s'il galère un peu... La préparation des rouleaux de printemps dure 3/4 heure. Nous passons ensuite à table pour les déguster. Un délice. Simple, frais, bon. Nous nous remettons derrière les couteaux pour la suite du repas. Didier nous donne les infos pratiques et nous nous mettons à l'oeuvre. L'ambiance est toujours détendue et nos chefs nous distillent les bons conseils et quelques trucs dignes de TOP CHEF ;-) Une fois les préparations terminées, nous commençons les cuissons des légumes et de la viande. Didier chapeaute le tout de main de maître... Nous terminons de tout préparer et passons à table. Nous sommes comblés. Nous vous recommandons vivement de tester cette expérience culinaire enrichissante et amusante.
100 %
Très belle prestation, une équipe du tonnerre. Bonne continuation...
100 %
The chef will shop, cook, and clean-up the kitchen. The price above covers the chef's fee, as well as all ingredients and our guarantee. Depending on your region and party size some additionnal charges may apply.
The chef will not serve at the table. It is up to you and/or your guests to do it. It is the same for the washing-up. In general, what is not explicitly described is not included.
The chef will confirm the booking within 48 hours of your booking. In the unlikely event that the availability of the chef has changed, your butler will search for an alternative. If it doesn't suit you, you will be immediately fully refunded.
If you are having trouble finding the perfect menu, our chefs will be happy to make changes and swap out items to get things right. You can also email the butler at butler@oh-chef.com to get personalized recommendations from chefs who can create customized menus just for your event. Keep in mind this may impact the price.
Yes. It is very difficult for a chef to make different dishes per guest in a house's kitchen. That's why, to be able to offer you the best experience, the principle is to have the same dish for the entire table. Nevertheless, an alternative may be considered for an allergic person.
You will be surprised what one can do with a normal kitchen. Typically, our chefs only need an oven, a stove with 4 cooking plates, a microwave oven and a refrigerator. If the chef needs a special equipment, he will bring it or prepare in advance what cannot be done in your kitchen.
This menu is designed to be served with a regular table service set.
While our chefs will be happy to make recommendations and suggestions for wine and cocktail pairings, we are currently unable to provide drinks with the menu. Unless otherwise mentioned, the prices you see do not include drink pairings.
Chefs prepare the event in advance and that implies certain non-refundable costs. According to our cancellation policy, if you cancel the event
Feel free to contact your butler: butler@oh-chef.com