Van jongs af aan stroomt mijn passie voor koken door mijn aderen, geërfd van mijn overgrootmoeder die cordon-bleu kok was voor een landheer. Vanaf mijn 15e bracht ik deze liefde voor gastronomie in de praktijk door te werken voor een traiteur, waar ik de basis van het vak leerde. Op basis van deze eerste ervaringen nam ik al snel het initiatief om privédiners en recepties te organiseren voor een kring van vrienden en klanten, soms tot 30 gasten. Met een diploma van de Franse Gemeenschap als Restaurateur/Cateraar had ik de eer om mijn vaardigheden aan te scherpen in gerenommeerde etablissementen zoals het met Michelin-sterren bekroonde restaurant “L'Essentiel” en het prestigieuze Château de Namur. Ik wil op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vak en blijf me bijscholen om nieuwe culinaire trends en opkomende technologieën te ontdekken, zodat ik mijn klanten een steeds innovatievere en verfijndere gastronomische ervaring kan bieden.
Vertaald met DeepL.com (gratis versie)
Regio('s) (reis inbegrepen)
Les Isnes ( Gembloux) + 50 km
Taal/talen
Engels, Frans
Beschikbaarheid
Maa | Din | Woe | Don | Vri | Zat | Zon | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Middag | V |
V |
V |
V |
V |
V |
|
Avond | V |
V |
V |
V |
V |
V |
Chef Statistics
99 %
Malgré les changements de dernière minutes que nous avons dû lui imposer, Denis nous a fait passer une excellente soirée. Il a également un excellent contact avec les enfants. Merci à lui pour cet événement réussi!
100 %
Très agréable expérience, nous réitérerons certainement !
93 %
Merci à Denis Rien à redire tout était parfait. Je n'ai eu aucun retour négatif. Je vous le recommande vivement.
100 %
Excellent repas ! Merci chef pour ce bon moment
100 %
Chef super sympa ! Tout était très bon et avec des produits de qualité, nous nous sommes régalés ! Merci Denis !
100 %
Très belle découverte culinaire de la part du nouveau chef à Oh-chef.
100 %