Met meer dan 20 jaar internationale ervaring in Michelin-sterrenrestaurants, van Sydney tot Bangkok en meerdere jaren in Parijs, breng ik al mijn expertise en passie naar uw tafel. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en werk nauw samen met lokale producenten – de meeste biologisch – en kweek ook een deel van mijn groenten en kruiden in mijn eigen moestuin.
Elk gerecht dat ik creëer, is zorgvuldig ontworpen om de seizoenssmaken te versterken, met een combinatie van creativiteit en technische perfectie die ik door de jaren heen heb verworven. Mijn doel is om u een op maat gemaakte gastronomische ervaring te bieden, waarin liefde voor koken en respect voor ingrediënten in elk gerecht tot uiting komen.
Regio('s) (reis inbegrepen)
Agimont + 30 km
Taal/talen
Engels, Frans
Beschikbaarheid
Maa | Din | Woe | Don | Vri | Zat | Zon | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Middag | V |
V |
V |
V |
V |
V |
V |
Avond | V |
V |
V |
V |
V |
V |
V |
Chef Statistics