Na zijn opleiding Hotel Management en een zeer uiteenlopend professionneel parcours koos deze chef ervoor zich op zijn passie voor lekker eten te storten. Met 20 jaar ervaring in zowel de keuken als de zaal (Hoeve Saint Paul te Lummen, De Waterhoek in Geetbets, De Kleine Stoof in Alken, ...) kunt u op hem rekenen voor uw Dinner Parties!
Olivier biedt u een vooral zeer verse en kwalitatieve keuken aan zonder al te veel tierlantijntjes, het draait er uiteindelijk om een heerlijk menu te presenteren. De basis voor zijn gerechtjes vindt hij in de Franse gastronomie, op een klassieke manier en met veel respect voor kwaliteitsvolle ingredienten.
Regio('s) (reis inbegrepen)
Limburg
Taal/talen
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Beschikbaarheid
Maa | Din | Woe | Don | Vri | Zat | Zon | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Middag | V |
V |
V |
V |
V |
V |
|
Avond | V |
V |
V |
V |
V |
V |
Chef Statistics