(Kookles - Vietnamese)
Atelier Vietnam pendant lequel vous réaliserez un menu (apéritif, entrée, palt,dessert,thé) typiquement Vietnamien
De agenda van deze chef is helaas te onzeker om een reservering te autoriseren. Dit betekent niet dat de chef geen beschikbaarheid heeft, maar gewoon dat u eerst contact met ons moet opnemen om het te controleren.
Regio('s) (reis inbegrepen)
Brussel, Henegouwen, Namen, Waals Brabant
Taal/talen
Engels, Frans
Beschikbaarheid
Maa | Din | Woe | Don | Vri | Zat | Zon | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Middag | |||||||
Avond |
Chef Statistics
100 %
Didier et Nathalie nous mettent directement à l'aise. Malgré une très petite cuisine, ils nous rassurent directement en nous disant qu'ils s'adaptent à tout. Nathalie dresse la table pendant que Didier s'affaire en cuisine. Nous commençons notre cours par la surprise de la cheffe... (je n'en dirai pas plus, testez pour découvrir). Nous avons choisi le menu Rouleau de Printemps végétariens et poulet caramel gingembre. Nous faisons l'entrée tous ensemble suivant les conseils de Nathalie, Didier supervise le tout et vient donner un coup de main à l'un ou l'autre s'il galère un peu... La préparation des rouleaux de printemps dure 3/4 heure. Nous passons ensuite à table pour les déguster. Un délice. Simple, frais, bon. Nous nous remettons derrière les couteaux pour la suite du repas. Didier nous donne les infos pratiques et nous nous mettons à l'oeuvre. L'ambiance est toujours détendue et nos chefs nous distillent les bons conseils et quelques trucs dignes de TOP CHEF ;-) Une fois les préparations terminées, nous commençons les cuissons des légumes et de la viande. Didier chapeaute le tout de main de maître... Nous terminons de tout préparer et passons à table. Nous sommes comblés. Nous vous recommandons vivement de tester cette expérience culinaire enrichissante et amusante.
100 %
Très belle prestation, une équipe du tonnerre. Bonne continuation...
100 %
De chef doet de boodschappen, kookt de maaltijd en ruimt uw keuken op voor zijn vertrek. De prijs is inclusief de aankoop van de ingrediënten, de vergoeding van de chef en onze garantie. Afhankelijk van uw regio en het aantal aanwezigen hierboven in om te zien of andere kosten van toepassing zijn (reiskosten, personeel...).
Het opdienen en afwassen door de chef. In het algemeen is alles wat niet expliciet opgegeven is ook niet inbegrepen.
De chef zal de boeking binnen de 48 uur bevestigen. Als de chef niet beschikbaar is op de gewenste datum, zal uw butler een alternatief voorstellen. Als u daarmee niet akkoord gaat, zult u uiteraard volledig terugbetaald worden.
Als u het moeilijk vindt een gepast menu te vinden, zullen onze chefs zich aanpassen aan uw wensen. U kunt ook contact opnemen met uw butler (butler@oh-chef.com): de butler kan chefs aanraden die een gepersonaliseerd menu kunnen creëren voor uw evenement. Vergeet niet dat bepaalde wensen een impact op de prijs kunnen hebben.
Ja. Het is heel moeilijk om in een home keuken te koken. Dat is de reden waarom, om de beste ervaring te kunnen bieden, het principe is om hetzelfde gerecht te hebben voor de hele tafel. Niettemin kan een alternatief worden overwogen voor een allergische persoon.
U zult versteld staan over wat mogelijk is in een "klassieke" keuken. Voor hun diensten hebben onze chefs een oven, een fornuis (4 kookvlakken), een microgolfoven en een koelkast nodig. Als de chef nog ander materiaal nodig heeft zal hij dit meebrengen, of bepaalde gerechten op voorhand bereiden.
Het menu zal opgediend worden op uw eigen servies, of dit nu het alledaagse of het speciale servies voor feestdagen is... aan u de keuze...!
Behalve wanneer het tegendeel vermeld is, zijn de prijzen exclusief dranken. Onze chefs zullen u met plezier gepaste wijnen voor het menu kunnen aanraden.
De Chefs zullen de datum van hun bezoek voor u reserveren zodat u een buitengewone avond kunt beleven. Als u besluit te annuleren zal er u daarvoor een annulatievergoeding gevraagd worden.
Aarzel niet contact op te nemen met uw butler als u bijkomende informatie nodig hebt: butler@oh-chef.com